Welcome To Our Website

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Home / ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά

Θέλετε να μάθετε Αγγλικά γρήγορα, σωστά κι αποτελεσματικά με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές; Επιθυμείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματα και τις απορίες που έχετε σχετικά με την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας; Σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε από σίγουρη πηγή ποιες είναι οι εξετάσεις που υπάρχουν και ποια από αυτές σας ταιριάζει; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε!

Ειδικότητα του Κέντρου μας είναι η διδασκαλία στους μικρούς μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού, που μπορούν να συνεννοούνται στα Αγγλικά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των γονέων τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σπουδαστές να αγαπούν τη γλώσσα από νωρίς, να την εμπεδώνουν καλύτερα και τελικά να επιτυγχάνουν στις εξετάσεις που δίνουν αργότερα.

Έτσι, από το 1968, η μεγαλύτερη διαφήμισή μας εξακολουθεί να είναι το υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις Cambridge και Michigan (έως και 100%), το οποίο μας κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα Κέντρα Ξένων Γλωσσών του κόσμου στον τομέα της Αγγλικής. Πολλοί μαθητές μας κατέχουν θέσεις-κλειδιά σε διάφορες χώρες, λόγω της άριστης γνώσης της συγκεκριμένης γλώσσας (βλ. Διακρίσεις Σπουδαστών).

Επιπλέον, όποτε ζητηθεί, βοηθούμε στην καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών για τις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις στα Ανώτερα κι Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Εκτός από τα τμήματα των μαθητών σχολείου, προσφέρουμε και τμήματα ενηλίκων για τις τάξεις των πτυχίων, καθώς και ατομικά μαθήματα.

Χώρες όπου τα Αγγλικά είναι επίσημη γλώσσα
Συνοπτικός πίνακας εξετάσεων Αγγλικών στην Ελλάδα

Γαλλικά

Αν είστε ήδη μαθητές μας στα Αγγλικά κι ενδιαφέρεστε για ατομικά μαθήματα Γαλλικών προκειμένου να καλύψετε οποιεσδήποτε ανάγκες έχετε στη συγκεκριμένη γλώσσα, το Κέντρο μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα! Συνεργαζόμαστε με έμπειρους και πιστοποιημένους καθηγητές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με γερές βάσεις, να προετοιμαστείτε σωστά για τις διάφορες εξετάσεις που υπάρχουν ή απλά να σας ενισχύσουν στα μαθήματα του σχολείου.Περιοχές του κόσμου όπου ομιλούνται τα Γαλλικά
Συνοπτικός πίνακας εξετάσεων Γαλλικών στην Ελλάδα

Γερμανικά

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης της Γερμανικής γλώσσας στην Ελλάδα, το Κέντρο μας δεν μπορούσε παρά να ανταποκριθεί στη ζήτηση αυτή και να δημιουργήσει τμήμα Γερμανικών.

Η γνώση της συγκεκριμένης γλώσσας έρχεται με ευχάριστο κι αποτελεσματικό τρόπο, μέσω σύγχρονων κι ελκυστικών μεθόδων. Έτσι, σύντομα οι μαθητές μιλάνε άπταιστα τη γλώσσα κι είναι απόλυτα έτοιμοι για τις επίσημες εξετάσεις των Υπουργείων Παιδείας Ελλάδας και Αυστρίας, του Ινστιτούτου Γκαίτε, καθώς και του Πανεπιστημίου της Γενεύης.Χώρες όπου τα Γερμανικά είναι επίσημη γλώσσα
Συνοπτικός πίνακας εξετάσεων Γερμανικών στην Ελλάδα

Πορτογαλικά

Είστε φοιτητής που ετοιμάζεται να πάει με το πρόγραμμα ERASMUS στην Λισσαβόνα; Είστε επαγγελματίας που χρειάζεται Πορτογαλικά στις συναλλαγές του με άλλες χώρες; Αγαπάτε στη μουσική Fado και θέλετε να κατανοείτε τα λόγια των τραγουδιών που ακούτε;
Όποιος κι αν είναι ο λόγος, επωφεληθείτε από τις γνώσεις και το ενδιαφέρον του Διευθυντή Γεωργίου Βαβουλίδη για την γλώσσα των μεγάλων θαλασσοπόρων της Αναγέννησης και ξεκινήστε ατομικά μαθήματα στο χώρο του Κέντρου μας, που πρωτοπορεί στη διδασκαλία των Πορτογαλικών σε όλο το Παγκράτι! Μ΄αυτόν τον τρόπο, μαθαίνετε στους ρυθμούς και τα ωράρια που σας διευκολύνουν κι ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας!Χώρες όπου τα Πορτογαλικά είναι επίσημη γλώσσα
Συνοπτικός πίνακας εξετάσεων Πορτογαλικών στην Ελλάδα